Advertisement

Tornádo Slovensko : V Belgii i na Slovensku řádilo tornádo : Meteopress ... / Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy.

Tornádo Slovensko : V Belgii i na Slovensku řádilo tornádo : Meteopress ... / Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy.. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy, strhlo elektrické vedení a polámalo stromy. Obcou petkovce v okrese vranov nad topľou sa vo štvrtok večer prehnalo tornádo, poškodilo niekoľko domov. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Meteorológ v tom má jasno. Na mieste udalosti zasahujú hasiči z hanušoviec nad topľou a členovia dhz obcí bystré a soľ.

Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo. Utrhlo střechy několika tamních domů a poškodilo i elektrické vedení. V poobedňajších hodinách sa na sociálnych sieťach objavili videá zachytávajúce vzdušný vír v oblasti obcí bystré, skrabské a petkovce. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo.

VIDEO Západ Nemecka zasiahlo pravdepodobne tornádo ...
VIDEO Západ Nemecka zasiahlo pravdepodobne tornádo ... from static-images.zoznam.sk
V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Tornádo strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo aj elektrické vedenie. Pre tasr to uviedol starosta obce pavol hybala. Tornádo v petkovciach mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily tornád odpovedá sile f2. Obcí se totiž prohnalo tornádo, které bralo části střech a ničilo domy. Video a fotografie nám zaslala diváčka televízie joj. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Hrozí tornádo aj na slovensku?

Ján volko nepostúpil do semifinále:

Na východe slovenska sa vo štvrtok v podvečerných hodinách vyskytlo tornádo. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Novinky.cz zahraniční evropa slovenskou obcí se prohnalo tornádo. Tornádo strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo aj elektrické vedenie. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Ján volko nepostúpil do semifinále: Uviedol to slovenský hydrometeorologický ústav. Na východe slovenska sa vo štvrtok v podvečerných hodinách vyskytlo tornádo. Počas lejaku sa jej dolnou časťou prehnal vzdušný vír pripomínajúci tornádo. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Hrozí tornádo aj na slovensku? Tieto obce ležia na ceste medzi prešovom a vranovom nad topľou.

Na východe slovenska sa vo štvrtok v podvečerných hodinách vyskytlo tornádo. Video a fotografie nám zaslala diváčka televízie joj. Později se podle záběrů na videu začalo vytvářet slabší tornádo mezi obcemi bystré, skrabské a petkovce a v jejich okolí. Utrhlo střechy několika tamních domů a poškodilo i elektrické vedení. Na moravě ještě ani nestihli opravit vsi poškozené řáděním tornáda a už se objevilo další.

Obcí na východě Slovenska se prohnalo tornádo, strhávalo ...
Obcí na východě Slovenska se prohnalo tornádo, strhávalo ... from g.denik.cz
Uvedl to starosta obce pavol hybala. Pre tasr to uviedol starosta obce pavol hybala. Poškodilo několik domů, uvedl to starosta obce pavol hybala. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy, strhlo elektrické vedení a polámalo stromy. Tornádo v petkovciach mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily tornád odpovedá sile f2. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. Uviedol to starosta obce pavol hybala.

Na východě slovenska udeřilo tornádo, zničilo několik domů!

Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Tieto obce ležia na ceste medzi prešovom a vranovom nad topľou. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Počas lejaku sa jej dolnou časťou prehnal vzdušný vír pripomínajúci tornádo. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Na moravě ještě ani nestihli opravit vsi poškozené řáděním tornáda a už se objevilo další. To vyvrátilo jen několik stromů a větší škody nezpůsobilo. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okresu vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast zasáhlo ve čtvrtek večer. Někomu můžu… tragická nehoda u kunovic: Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Srpna přehnalo tornádo, které poškodilo domy místních obyvatel.

Tornádo na východě slovenska odneslo střechu čtyřem rodinným domům. Obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. To vyvrátilo jen několik stromů a větší škody nezpůsobilo. Později se podle záběrů na videu začalo vytvářet slabší tornádo mezi obcemi bystré, skrabské a petkovce a v jejich okolí.

Slovenské tornádo mělo rychlost až 200 km/h, další dvě ...
Slovenské tornádo mělo rychlost až 200 km/h, další dvě ... from nova-ott-images-tn.ssl.cdn.cra.cz
Bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Poškodilo několik domů, uvedl to starosta obce pavol hybala. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. To vyvrátilo jen několik stromů a větší škody nezpůsobilo. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Na moravě ještě ani nestihli opravit vsi poškozené řáděním tornáda a už se objevilo další.

Sdílet na facebookusdílet sdílet na twitterutwitnout.

Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Uviedol to starosta obce pavol hybala. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Ako informuje portál imeteo.sk, ľudia mohli tornádo pozorovať pri obciach čierne nad topľou, petkovce a bystré. Srpna přehnalo tornádo, které poškodilo domy místních obyvatel. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Hana mašlíková posílá jasný vzkaz: Východ slovenska dnes zasiahlo slabšie tornádo, ktoré napáchalo aj viacero škôd. Na východe slovenska sa vo štvrtok v podvečerných hodinách vyskytlo tornádo. Som z toho zmätený, neviem to zhodnotiť. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. V obci petkovce dokonca tornádo strhlo aj niekoľko striech a momentálne tam zasahujú hasiči.

Posting Komentar

0 Komentar